X

Els Reis d’Orient arribaran carregats de sol i fred

L'horabaixa de la cavalcada serà fresc, amb valors entre els 10 i 11 ºC a l'interior de les Illes, i entre els 12 i 14 ºC a prop de la costa

04/01/2023

Els Reis d’Orient arribaran carregats de sol i fred

Panoràmica d'aquest dimecres dematí a Ses Salines./ Joan Dols

Redacció

Convé estar pendents dels temps, perquè aquest dijous arriben els Reis d’Orient, i sembla que ens regalaran un dia molt estable. Però abans, pel que fa a aquest dimecres, tendrem un cel destapat a totes les Illes i el termòmetre quedarà entre els 16 i 19 ºC durant el migdia. Bufarà el vent del nord-oest, amb cops moderats a Menorca.

5 de gener

Demà, dijous, les boires iniciaran la jornada, però a poc a poc el sol serà el gran protagonista. Per tant, la Cavalcada dels Reis serà tranquil·la en termes meteorològics. Tot i així, la temperatura durant l’horabaixa serà fresca, amb valors entre els 10 i 11 ºC a l’interior de les Illes, i entre els 12 i 14 ºC a les poblacions properes a la costa. Així mateix, farà falta l’abric, però no el paraigua.

6 de gener

Divendres, dia de Reis, el cel continuarà destapat. Això sí, amb boira a primera hora de la jornada. La temperatura no canviarà i farà fred durant el vespre.

Cap de setmana

Dissabte dominarà el sol durant tot el dia; les temperatures nocturnes seran més elevades. Mentrestant, diumenge els niguls aniran en augment i el cel estarà més tapat a partir de migdia. L’ambient serà molt suau.

04/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris