X

Els Reis d’Orient desfilen per Palma en una Cavalcada inspirada en la natura i les quatre estacions

Les famílies ja s'afanyen a tornar a casa, preparar dolços i beguda pels reis i aigua i pa sec pels camells

05/01/2020

Els Reis d’Orient desfilen per Palma en una Cavalcada inspirada en la natura i les quatre estacions

Milers de persones s’han congregat aquest diumenge al centre de Palma per veure la Cavalcada dels Reis d’Orient 2020, que aquest any s’ha inspirat en la natura.

La cavalcada, en la qual han participat unes 600 persones, ha partit a les 18.00 hores del Moll Vell i ha acabat a les 20.45 hores amb la salutació dels Reis Mags des del balcó del Casal Solleric.

La desfilada de Les seves Majestats pels carrers de la ciutat ha estat compost per un total de 41 elements, dels quals 28 eren comparses i seguicis reals i 13 carrosses, inspirades, moltes d’elles, en la natura. A més s’han repartit més de 7.500 quilos de caramels.

Del total de carrosses que han sortit a desfilar per Palma, tres s’han estrenat aquest diumenge amb música en directe i inspirades en l’estiu, la primavera i l’hivern. També s’ha recuperat en aquesta edició la carrossa de la tardor, juntament amb la del jardí màgic, totes dues amb “petites renovacions”.

Els Reis, que aquest any han estrenat vestuari, han sortit a recórrer la ciutat acompanyats d’un “gran bosc animat”, amb fades i animals, en una cavalcada que ha continuat amb la temàtica floral iniciada fa dos anys i que l’Ajuntament de Palma ha mantingut durant tres edicions.

Sobre el recorregut, ha estat el mateix que cada any, ja que Les seves Majestats han arribat amb vaixell al Moll Vell, i han passat per tot el centre de Palma, des d’Antoni Maura, Passeig del Born, fins a les Avingudes i Jaume III.

La desfilada ha finalitzat al Casal Solleric, on devers de les 20.45 hores, s’han acomiadat de tots els infants des del Balcó del Solleric.

05/01/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT