societat

Els Reis visitaran les quatre illes i es reuniran amb representants turístics, empresarials, socials i culturals

S'espera que el monarca arribi a Marivent avui capvespre

Els+Reis+visitaran+les+quatre+illes+i+es+reuniran+amb+representants+tur%C3%ADstics%2C+empresarials%2C+socials+i+culturals

No hi haurà, en aquesta ocasió, el tradicional sopar dels Reis amb els diferents representants de la societat mallorquina. Una recepció que, per cert, l’any passat va ser la més multitudinària amb més de 600 convidats. Tampoc no hi haurà la típica foto de família. No almanco així com la coneixem. Les circumstàncies de la Covid-19 comanden. De fet ja no els vèrem a la Copa del Rei de vela, anul·lada per la crisi sanitària. La d’enguany serà una estada reial a l’illa atípica. Atípica però amb una agenda que poc marge ofereix al temps d’esbarjo.

Els actes oficials ja començaran el dia deu. Serà amb les audiències del monarca al Palau de l’Almudaina amb la presidenta del Govern, Francina Armengol i altres autoritats de les Illes com són el president del Parlament, la presidenta del Consell i el batle de Palma. Fidel es manté també el despatx d’estiu amb el president Pedro Sánchez a Marivent. Serà la primera vegada que es trobin després de l’anunci del rei emèrit d’abandonar Espanya.

Enmig, tot un seguit de trobades amb sectors empresarials, turístics, socials i culturals de l’illa. Com la visita de tots quatre dilluns horabaixa a Petra, a la casa natal i museu de Fra Juníper Serra, o la de l’endemà a la barriada palmesana de Son Roca per conèixer de primera mà el projecte socioeducatiu Naüm, que des de fa 20 anys ajuda els infants i joves més vulnerables.

Dijous l’activitat es trasllada a Menorca. Aquí es reuniran amb els representants de la Denominació d’Origen de Formatge de Maó i visitaran la Naveta dels Tudons, a Ciutadella. La setmana següent viatjaran a Eivissa i Formentera. Actes que disposaran de manco flaixos que en altres ocasions en coherència amb les mesures de seguretat marcades per la nova normalitat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Favàritx només és accessible des d’aquest dissabte en autobús

La decisió del Consell d'avançar en onze dies l'entrada en servei del transport públic ha provocat el caos circulatori a...

Les pluges més molestes, les de fang

Els negocis de rentar cotxes han tengut un bon dia

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants a Mallorca

Els experts alerten als joves de no incórrer en conductes de risc per les festes “perdudes”

La pandèmia, segons projecte jove, ha repercutit en una reducció en el consum de drogues i alcohol