Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

De les 25 tones habituals d'aquest material n'han passat a gestionar 75
Tot el material que ha estat en contacte amb persones positives en COVID-19 necessita un tractament especial. Guants, mascaretes o bates s’introdueixen dins contenidors de 30 o 60 litres com aquests que són tractats a la planta que l’empresa Adalmo té al polígon de Ses Veles, Bunyola. Gestionen bona part dels hospitals públics de totes les Illes Balears, centres de salut i unitats bàsiques, la majoria dels hospitals privats de l’arxipèlag i també les residències. Si un mes normal tractaven 25 tones d’aquests residus infecciosos, el passat mes n’han tractat 75. La feina s’ha multiplicat per tres.
Els camions que recullen els contenidors diàriament dels hospitals de Mallorca i cada tres dies de Menorca i les Pitiüses els descarreguen a la planta i els emmagatzemen a 4 graus. A continuació, i, en tractar- se de residus infecciosos, s’han d’esterilitzar. Això ho fa aquesta màquina. Una autoclau de 5 metres que garanteix la desinfecció per pressió i temperatura.
Després de quaranta minuts, els contenidors es trituren i es transporten a cremar a la incineradora de Tirme. Els contenidors es compren a un proveïdor d’Alacant i si normalment arribava un carregament cada quinze dies amb 7.000 dipòsits, la passada setmana n’arribaren al port de Palma més de 21.000. Tot per poder garantir que aquests residus de tipus III es gestionen amb seguretat.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
30 anys cotitzats, 9 dins el sector, són els requisits
Els agents de la Policia Nacional de Maó han escorcollat un domicili al carrer de Vasallo