X

Els sanitaris i sociosanitaris podran demanar cita a partir d’aquest divendres per rebre la dosi de reforç

A partir de les 08.00h aquests treballadors podran sol·licitar cites per internet a través de BitCita

02/12/2021

Els sanitaris i sociosanitaris podran demanar cita a partir d’aquest divendres per rebre la dosi de reforç

La Conselleria de Salut obrirà aquest divendres a les 08.00 hores les cites per a sol·licitar la tercera dosi de la vacuna contra la covid per a professionals sanitaris i sociosanitaris. Segons ha informat la Conselleria, des d’aquest divendres aquests treballadors podran sol·licitar cites per internet a través de BitCita.

Això inclou a professionals sanitaris i no sanitaris que treballen en la sanitat pública i en la privada, treballadors de residències, de centres de menors, inspectors sanitaris, professionals de serveis d’assistència a domicili i de centres de dia, de dependència, estudiants sanitaris i sociosanitaris, personal de centres penitenciaris, de centres d’atenció a la drogodependència, de tallers ocupacionals, de departaments de medicina legal i forense, el personal auxiliar i la resta de professionals sanitaris.

En total la població diana suma 51.746 professionals (41.984 a Mallorca, 4.073 a Menorca, 5.526 a Eivissa i 163 a Formentera). D’aquests, 39.033 compleixen actualment els requisits per a ser vacunats (31.977 a Mallorca, 3.013 a Menorca, 3.934 a Eivissa i 109 a Formentera).

Les vacunacions començaran aquest dissabte 4 de desembre. La campanya, que inclou els dies festius, durarà fins al diumenge 12 de desembre.

Les condicions que s’han de complir per a poder rebre la dosi de record són tenir 18 anys o més, haver rebut la pauta completa de vacunació contra la COVID-19 i que hagin passat almenys sis mesos des de l’última dosi en els casos de Pfizer o Moderna o tres mesos si es tracta de Vaxzevria (AstraZeneca).

Tots els professionals objecte de la campanya que compleixin aquests requisits seran citats a Son Espases, Son Llàtzer, l’Hospital d’Inca, l’Hospital de Manacor, el Mateu Orfila, Can Misses o l’Hospital de Formentera.

02/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris