societat

Els serveis de platja del Port d’Alcúdia obriran el primer de maig

Només es muntarà un terç de l'estesa de para-sols i gandules en compliment de les mesures COVID

Els+serveis+de+platja+del+Port+d%27Alc%C3%BAdia+obriran+el+primer+de+maig

Les platges d’Alcúdia obriran tots els serveis dia primer de maig. L’Ajuntament gestiona directament el lloguer de para-sols, gandules i se n’encarrega de la neteja i el manteniment, i independentment de si arriben turistes o no iniciaran la temporada. Tal com es va fer l’any passat, només es muntarà un terç de l’estesa i s’inclouran novetats, com per exemple, poder llogar gandules a través d’internet.
De 1.800 para-sols, se’n col·loquen 520, i de 3.800 gandules, només unes mil. Alcúdia ha decidit mantenir el mateix protocol anticovid que l’any passat a les zones de bany. L’any passat els serveis només varen funcionar en un 10 per cent per la manca de turistes. En canvi, l’ús de zones de bany va augmentar i la principal tasca va ser controlar la cabuda d’algunes platges; per això, enguany contractaran un servei de Dron per vigilart les platges més concorregudes, com la de San Pere i Sant Joan de Bonaire. Una altra novetat serà que es podran reservar para-sols i gandules per Internet.
Des de fa mesos els operaris de l’empresa municipal EMSA fa feina per tenir a punt tot el mobiliari. En lloc de comprar-lo nou, es restaura, recicla i reutilitza.
Alcúdia és, de moment, l’únic municipi de Mallorca que gestiona directament els serveis de platja a través de l’empresa municipal EMSA.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Així vigilen els drons del Govern les platges de les Illes

Es fan servir de manera habitual des de fa uns mesos per tenir una visió aèria dels punts susceptibles d’aglomeracions

Següent torn: la població de 55 a 59 anys pot demanar cita per a vacunar-se

83.341 persones seran vacunades amb dosis de Pfizer i Moderna

El Consell organitza visites a possessions de la Serra per l’aniversari de la declaració de la Unesco

D'aquí al novembre es visitaran Son Marc, Son Torrella o sa Campaneta, gràcies a la col·laboració amb l'entitat Itinerem

Primera jornada d’horari continu a la restauració d’Eivissa

L'illa ha passat a Nivell 1, això permet que la restauració pugui treballar en horari continuat, de dilluns a diumenge, fins a les 10 i mitja de la nit.