X

Els sindicats consideren injustificat l’ERO de Pacha, ja que el grup planeja una expansió internacional

Les negociacions comencen el proper dilluns i s'allargaran fins el 10 de desembre

09/11/2019

Els sindicats consideren injustificat l’ERO de Pacha, ja que el grup planeja una expansió internacional

La setmana que ve arrenca el període de negociació pels treballadors del Grup Universo Pacha a Eivissa. L’empresa ha anunciat un ERO que afectarà a 61 llocs de feina. Els sindicats opinen que no està justificat quan el grup planeja una expansió a nivell internacional.

Les negociacions comencen el proper dilluns i s’allargaran fins el 10 de desembre. El sindicat UGT diu que lluitaran per a què l’ERO afecti els menys treballadors possibles i que els acomidats marxin amb les millors condicions.

El Grup Universo Pacha va anunciar el passat 28 d’octubre un ERO amb un retallada de 61 llocs de feina a Eivissa. És poc més del 10 per cent dels treballadors fixos, un total de 532. La major part de l’expedient afecta el personal que treballa a les oficines de Pacha, a l’edifici del CETIS, pero també a cambreres de pis de l’hotel i altres col·lectius. L’empresa al·lega duplicitats als càrrecs i que l’organització no és eficient. També que cal fer una reestructuració abans de dur endavant el pla d’expansió internacional que té previst

Els treballadors opinen que la retallada es traduiria en una sobrecàrrega pels que es quedin. Pacha va ser adquirida l’any 2017 pel grup d’inversors liderat per Trilantic Europe a Ricardo Urgell, fundador de la marca. L’empresa ara engloba Universo Pacha, l’Hotel i el resort Destino.

09/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris