X

Els sindicats de Menorca demanen a les autoritats que es controli el teletreball

Consideren que és una bona eina per poder conciliar la vida laboral i familiar sempre que les condicions siguin iguals o superiors a les que tenien abans de la crisi sanitària

01/05/2020

Els sindicats de Menorca demanen a les autoritats que es controli el teletreball

Avui Dia del Treballador, un primer de maig no només diferent per la manca de manifestacions, sinó perquè en poques setmanes ha canviat la manera de treballar. Major protecció, conciliació familiar o teletreball són qüestions que es posen damunt la taula, i que també tenen reivindicacions per part dels treballadors.

La Covid-19 ha agafat per sorpresa tots els sectors, que s’han vist obligats a canviar la seva manera de fer feina per adaptar-se a aquesta situació excepcional. Un dels exemples més comuns és la implementació del teletreball. Els sindicats esperen que hagi arribat per quedar-hi, però consideren que s’ha de començar a controlar.

Els treballadors de la sanitat pública són uns dels protagonistes durant aquest primer de maig. S’han convertit en els herois d’aquesta crisi sanitària, tot i que consideren que no han disposat dels materials i recursos necessaris per afrontar la situació.

L’Àrea de Salut de Menorca demana més material sanitari com pantalles protectores de vidre o uniformes, que els zeladors disposin dels mateixos equips de protecció que la resta de personal de la seva unitat, així com un seguiment dels professionals amb reducció de jornada o aquells que fan feina des de casa.

 

01/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris