societat

Els sindicats i les famílies insisteixen que fan falta més mesures per garantir la seguretat a les aules

La Comissió de Prevenció de Riscos Laborals s'ha reunit aquest dimecres per tractar la tercera avaluació del personal docent vulnerable a la COVID-19 abans de l'inici del curs

Els+sindicats+i+les+fam%C3%ADlies+insisteixen+que+fan+falta+m%C3%A9s+mesures+per+garantir+la+seguretat+a+les+aules

El Sindicat ANPE demana a la Conselleria d’Educació que substitueixi de manera immediata els docents vulnerables per la COVID-19. Això perquè s’ha anunciat que la Conselleria tornarà a avaluar per tercera vegada els professors amb factors de risc, qüestió que s’ha tractat avui a la Comissió de Prevenció de Riscos Laborals. El sindicat reclama una tornada a les aules amb les majors garanties possibles.

A les Balears hi ha 1.300 docents vulnerables. Des del passat 15 d’agost poden sol·licitar la seva avaluació per part del Servei de Prevenció, que es farà les dues darreres setmanes d’aquest mes. El primer de setembre els professors s’han d’incorporar a les escoles.

D’altra banda, creix el nombre de famílies que es plantegen no dur els seus fills a escola, per l’increment dels casos de coronavirus. Es tracta d’alumnes o d’algun membre de la seva família que forma part del col·lectiu de risc i no veuen segur el retorn a les aules. FAPA ha traslladat les consultes de les famílies al departament de planificació de centres i espera una resposta.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Positiu per Covid d’una treballadora del Centre Carlos Mir gestionat per Fundació Discapacitats

En tractar-se d'un Centre amb persones d'un col·lectiu de risc s'ha decidit fer tests a tots els usuaris i treballadors

Creix el nombre d’àguiles a Mallorca

Avui es commemora el dia d'aquesta au

El BOIB publica les noves restriccions a Mallorca i Eivissa per frenar la pandèmia

A les residències es permetrà, de manera excepcional, la visita a persones que pateixen una malaltia crònica avançada