societat

Els sindicats mèdics reclamen més informació interna sobre el Covid-19

Una altra petició és la de tenir més materia necessari per a la protecció dels professionals

Els+sindicats+m%C3%A8dics+reclamen+m%C3%A9s+informaci%C3%B3+interna+sobre+el+Covid-19

Els Sindicats mèdics integrats en la Junta de Personal de Ponent, de la qual depèn Son Espases, manifesten la manca d’informació interna relacionada amb el Covid-19. Diuen que com a representants dels treballadors és clau tenir dades actualitzades cada dia. És per aquest motiu que demanen a la gerència de l’hospital de Son Espases que cada dia els comuniqui quants pacients hi ha ingressats amb diagnòstic positiu per coronavirus, el nombre de pacients sospitosos d’infecció i el nombre de professionals infectats.

També demanen l’actualizació de la xifra d’equips de protecció individual (EPIS) per als sanitaris, així com de tot el material necessari per garantir la protecció dels professionals. Ja que asseguren que l’estoc que queda no és suficient i que els protocols es rebaixen per manca de mitjans.

Els sindicats asseguren que s’han restringit les proves als professionals que han estat en contacte amb pacients infectats de coronavirus i exigeixen que se’ls faci el test de detecció.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

‘Cada gota suma’, la nova campanya d’Autoritat Portuària al Port de Maó per estalviar aigua

Es dirigeix als usuaris d'embarcacions recreatives i consisteix en la instal·lació de 50 pistoles de mànega amb tall automàtic del...

Stuart Rogerson arriba a Eivissa després de passar 9 mesos a la mar

Una aventura de 10 mil milles nàutiques que ha conclòs a Cala d'Hort amb la rebuda de familiars i amics.

S’instal·la a la platja de Figueretes el primer ‘Hi Point’ d’Eivissa

Està equipat amb un desfibril·lador, un botó d'emergències de l'112 i un semàfor que marca la intensitat de radiació solar.