X

Els taxistes de Mallorca volen unificar el servei a tota l’illa per competir amb Uber

També lluitaran jurídicament per evitar que es cedeixin més llicències VTC

09/06/2023

Els taxistes de Mallorca volen unificar el servei a tota l’illa per competir amb Uber

Els taxistes de Mallorca volen aconseguir la unificació del servei a tota l’illa per poder competir més eficaçment amb Uber. També han decidit lluitar jurídicament per impedir el creixement del nombre de llicències de vehicles de transport amb conductor, conegudes com a VTC, i que són les que empra Uber.

L’arribada d’Uber ha precipitat un preacord entre totes les associacions del taxi de Mallorca per aconseguir una fita que, fins al moment, ha aixecat molta resistència: demanar la unificació del servei en l’àmbit insular.

De moment, descarten mobilitzar-se contra Uber, i han acordat una estratègia jurídica i política. Lluitaran per aconseguir que els governs espanyol i autonòmic continuïn limitant les llicències VTC. També reclamen a les administracions que vetllin que l’empresa nord-americana compleixi amb la normativa vigent, i anuncien que denunciaran qualsevol irregularitat.

Uber valora molt positivament la seva implantació a Mallorca. Asseguren que ahir varen tenir 20.000 entrades a la seva aplicació i que, en aquests moments, 50 taxistes ja s’han registrat a la seva plataforma; un nombre que s’afegeix als 50 vehicles propis. De tots els clients que varen tenir ahir, diuen, el 80% eren estrangers i el 90% dels serveis van ser a Palma.

09/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT