X

Els taxistes temen que s’acabin atorgant les 260 llicències VTC a Moove Cars

Temen que els errors administratius siguin una estratègia de l'empresa

07/08/2018

Els taxistes temen que s’acabin atorgant les 260 llicències VTC a Moove Cars

Els taxistes de Balears continuen preocupats per la concessió de llicències de lloguer de vehicle amb conductor, les anomenades VTC.

L’empresa Ares Capital, que ara forma part de Moove Cars, continua lluitant per controlar-ne 260 a Balears. Són unes llicències per a vehicles que es gestionarien a través de plataformes com Uber i Cabify.

Però la tramitació està aturada. Hi ha una errada en la documentació lliurada per l’empresa, que ha presentat un certificat d’assegurança de tots els vehicles, però no la pòlissa de cadascun d’ells. Això podria fer que el Govern els denegui les llicències. Però l’empresa encara té un darrer termini per actuar: fins el 3 de setembre pot per presentar un recurs.

Els taxistes tenen por que tot això simplement sigui una estratègia de l’empresa i que ho estigui fent per guanyar temps.

D’altra banda, el president de l’Associació Sindical d’Autònoms del Taxi, Biel Moragues, que també és propietari de 700 llicències VTC, continua assegurant que renunciarà a les seves llicències en el moment en què es deneguin definitivament les 260 d’Ares Capital. Els taxistes de la patronal CAEB continuen dient que ja hi hauria d’haver renunciat.

07/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT