cultura

Els teatres municipals de Palma ja tenen la programació de tardor

Un programa que contempla diversitat d'estils musicals

Els+teatres+municipals+de+Palma+ja+tenen+la+programaci%C3%B3+de+tardor

Els Teatres Municipals de Palma tenen clar que la cultura és segura. I des del setembre al gener, els escenaris de Xesc Forteza i Mar i Terra acolliran vint-i-un concerts d’estils molt diversos: des de música clàssica fins a la música d’arrel, tot passant per l’òpera, el pop rock i el jazz. També destaca una forta identitat local, la presència d’artistes reconeguts arreu de Mallorca. La programació està formada per dos cicles ja consolidats: el 100% i el de música clàssica.

Per una banda, el cicle 100% aposta per la música d’autor I la música d’arrel i compta amb les actuacions de Xanguito, Pep Suasi o Daniel Higiénico, entre altres. I, per l’altra, els teatres municipals també oferiran actuacions d’òpera I tres concerts en commemoració a Beethoven enguany que se celebren 250 anys del seu naixement.

Seran vint-i-una actuacions durant les quals el públic podrà evadir-se de la realitat, tal com afirma Joan Muntaner, cantant de Xanguito.

Avui migdia s’ha fet la presentació oficial a l’entrada del teatre Xesc Forteza. A l’esdeveniment hi han acudit Antoni Noguera, tinent batle de Cultura de l’Ajuntament de Palma, Miquel Àngel Contreras, director general de Música i Arts Escèniques, i Joan Muntaner, artis ta.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

‘Pullman’ arriba a la gran pantalla de forma solidària

El 25% de la recaptació anirà destinada a les famílies que més ho necessiten de l'edifici Pullman

Viggo Mortensen rep el Premi Donostia 2020

El capità de la Reial Societat li ha regalat una samarreta de l'equip

‘Reines de Shakespeare’ arriba dissabte al Teatre Principal de Maó

Pitus Fernández dirigeix l'espectacle, que ja s'ha representant al Principal de Palma