X

Els transportistes balears planifiquen sumar-se a la vaga nacional prèvia a Nadal

El preu del combustible, la inseguretat, la mancança d'àrees de descans o de càrrega i descàrrega, són alguns dels principals problemes que lamenta el sector.

27/11/2021

Els transportistes balears planifiquen sumar-se a la vaga nacional prèvia a Nadal

El problema de desabastiment es pot agreujar encara més per mor de la vaga nacional de transportistes convocada a les portes de Nadal. La Federació Empresarial Balear sospesa unir-se a l’aturada perquè la situació és, diuen, crítica.

Ezequiel Horrach, president de l’Agrupació de Mercaderies de Balears, afirma que la situació és “insostenible” i que s’ha de solucionar aquest problema no només per als transportistes sinó per al bé comú.

El preu del combustible, la inseguretat, la mancança d’àrees de descans o de càrrega i descàrrega són alguns dels principals problemes que lamenta el sector. Uns problemes que poden dur a molts transportistes a la fallida. Horrach assegura que si no se soluciona aquest problema, no hi haurà camions suficients per a repartir les mercaderies.

Per això, tot fa indicar que els transportistes de les Illes s’uniran a la vaga nacional anunciada per als dies 20, 21 i 22 de desembre. Una decisió que es ratificarà el proper dijous dia 2, en Junta.

De confirmar-se, la vaga tendrà importants conseqüències. “Faltaran més productes, no de primera necessitat, però altres productes”, diu Ezequil Horrach. 

Toni Fuster, president de l‘Associació del Petit i el Mitjà Comerç de Mallorca, demana que s’arribi a un acord prest per evitar una campanya de Nadal dolenta.

27/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris