economia

Els transportistes reclamen un centre integrat de transports a Mallorca

Afirmen que permetria abaratir costos i centralitzar l'activitat


L’Associació de Transport de Mercaderies i la Federació de Transports reclamen la necessitat urgent de construir un centre integrat de transports a Mallorca, per abaratir costos, centralitzar l’activitat i donar un impuls al desenvolupament econòmic. La figura d’un centre de transports està recollida al nou pla director sectorial de mobilitat del Govern. El sector ha fet un estudi entre 40 empreses de transport on, per unanimitat, s’ha destacat la necessitat d’aquestes instal·lacions.

Diu el sector que seria com un gran aparcament per a camions amb serveis com restauració, benzineres i recàrrega elèctrica. La ubicació ideal seria pròxima a l’aeroport i al port de Palma i amb unes dimensions d’uns 200 mil metres quadrats. També són partidaris de crear una central de compres per abaratir els costos associats a la insularitat.

Ara presentaran l’estudi al Govern per veure com es pot posar en marxa aquest centre que podrà funcionar amb un acord publico-privat. El sector de la distribució i transport de mercaderies diu que enguany tancarà amb pèrdues per causa de la pandèmia, ja que molts de camions han arribat amb la meitat de la càrrega.


La Federació de Transportistes qüestiona les limitacions de 30 km/h als carrers de Palma

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La CAEB ofereix assessorament als restauradors per accedir a les ajudes del Govern

Per ara ja han atès 30 sol·licituds a través de la nova Oficina d'Ajuts que han creat i totes han...

AENA adjudica les obres per ampliar els mòduls A i D de l’Aeroport de Palma

N'ha resultat adjudicatària l'empresa COMSA, per valor de 12,3 milions d'euros i un termini per executar les obres de tres...

1.700 sol·licituds d’ajudes a restauradors de Mallorca en només un matí

Els empresaris d'hoteleria i grans superfícies donen per fet que les restriccions es perllongaran

MÉS per Mallorca critica la inacció del govern espanyol i reclama un pla de rescat

El coordinador de la formació, Antoni Noguera, aposta per bonificar les quotes de la Seguretat Social i allargar els ERTO...