X

Els transportistes reclamen un temps per passar la ITV una vegada acabi l’estat d’alarma

El Consell de Mallorca ha contactat amb el Ministeri d'indústria perquè apliqui un període de transició

25/04/2020

Els transportistes reclamen un temps per passar la ITV una vegada acabi l’estat d’alarma

El sector del transport de les Balears ha mostrat la seva preocupació per la situació d’aquells professionals que tenien cita per passar la ITV i que l’estat d’alarma ha deixat en suspens. Reclamen que, una vegada es restableixi la normalitat, es doni un temps de transició fins que la puguin passar, i també que se’ls habilitin canals específics per passar-la. El Consell de Mallorca estudia quines mesures hi pot aplicar.

Passar la ITV ja era un tràmit amb problemes abans de la declaració de l’estat d’alarma. El temps d’espera ja superava els 2 mesos, i amb el servei suspès des del març, els conductors professionals que tenien cita per passar-la i no han pogut, tenen por que el tap s’hagi fet més gros.

A més del període de transició, els professionals demanen que es recorri a altres vies ja aplicades en el passat: com que ells la puguin passar els dissabtes. Una altra via és mirar d’habilitar l’estació mòbil. El Consell de Mallorca ho estudia i té voluntat de fer totes les passes, però amb cautela. La institució ha contactat amb el Ministeri d’Indústria perquè apliqui un període de transició fins que tothom es pugui posar al dia.

25/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris