economia

Els treballadors de la construcció no poden anar a treballar junts al cotxe

El BOIB obliga les empreses a reduir al màxim els viatges de treball

/EFE.Llegeix aquí l’actualització del BOIB

El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) publica aquest dijous una actualització d’una ordre amb article únic sobre la construcció i mesures preventives sanitàries en els desplaçaments. L’ordre obliga les empreses a reduir al màxim els viatges de treball i a coordinar el desplaçament dels treballadors de manera que es garanteixi la seva protecció. Mentre duri l’estat d’alarma, incloses les pròrrogues, els treballadors han d’acudir de manera individual al centre.

Aquesta actualització es publica un dia després de l’anunci del pla del Govern balear per a reactivar l’economia amb 3.500 milions d’euros, en part també a través d’un pla de reactivació de la construcció. Entre les mesures, els establiments turístics de les Illes podran ampliar les seves instal·lacions per adaptar-les a les normes sanitàries, instal·lar-hi punts de recàrrega de vehicles o per millorar-ne l’eficiència energètica. Ho podran fer hotels i també restaurants o locals d’oci, sempre que la superfície edificada no augmenti més d’un 15% i no requeriran llicència prèvia, només una declaració responsable del constructor.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Acord tancat: puja 15 euros el salari mínim fins als 965 euros a partir de l’1 de setembre

En un comunicat conjunt, asseguren que el Govern espanyol i els sindicats es comprometen al compliment de l'objectiu de situar...

El trànsit de creuers a l’octubre superarà el d’abans de la pandèmia

El nombre d'escales progaramades a les Illes es dispara: en són 86, un 95% més que al setembre