X

Els treballadors de la UCI del Mateu Orfila apunten ara a la directora mèdica i en demanen la dimissió

Acusen Tamara Contreras de provocar el conflicte i desestructurar el servei

18/11/2020

Els treballadors de la UCI del Mateu Orfila apunten ara a la directora mèdica i en demanen la dimissió

Els treballadors de Medicina Interna de l’hospital Mateu Orfila continuen en peu de guerra. En un comunicat, acusen la directora mèdica, Tamara Contreras, de ser la responsable del conflicte obert arran de l’anunci de cessament del cap de servei ara fa 8 dies. Sostenen que Contreras ‘ha desestructurat el servei’ i critiquen la manipulació dels fets per part de la gerència.

Així mateix, expliquen que desconeixen el nou model assistencial que vol aplicar la direcció del centre sanitària i, defensen, que en qualsevol cas la directora mèdica hauria d’explicar perquè és incompatible amb l’actual cap de servei, amb més de 20 anys d’experiència al departament.

L’anunci del cessament de Fernández Cid ha provocat la dimissió de la supervisora d’infermeria i del doctor Julián, un fet que agreuja encara més el malestar per les jornades laborals excessives que els treballadors porten temps reclamant.

Per últim, reclamen la intervenció de la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, a qui sol·liciten una reunió. Lamenten, a més, que no ha estat possible fins ara reunir-se amb la gerència.

18/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris