X

Els treballadors en vaga de recollida de fems a Capdepera denunciaran hotelers que en recullen “il·legalment”

CCOO assegura que aquests hotelers "no respecten la vaga indefinida" a més de dur a terme la recollida de fems de manera incorrecta i perjudicial pel medi ambient

10/08/2021

Els treballadors en vaga de recollida de fems a Capdepera denunciaran hotelers que en recullen “il·legalment”

Segons denuncia CCOO, es tractaria de furgonetes i camions contractats per alguns hotelers que duen a terme la recollida de manera incorrecta i perjudicial pel medi ambient.

Novetats en la vaga indefinida del servei de retirada de fems de Capdepera. CCOO denunciarà davant la Guàrdia Civil alguns hotelers de la zona que “estan fent recollida il·legal de fems acumulats als carrers”.

Segons el sindicat, es tractaria de furgonetes i camions contractats per alguns hotelers que duen a terme la recollida de manera incorrecta i perjudicial pel medi ambient. A més, CCOO assegura que aquests hotelers “no respecten la vaga indefinida”, que iniciaren els treballadors del servei de retirada de fems ara fa tres dies.

Recordar que demanen un augment de sou del 50 per cent i entrar en el conveni autonòmic del sector que se signarà en un futur. Per aquesta qüestió, està prevista per a aquest dimecres una reunió a la Conselleria de Treball entre el comitè de vaga, l’empresa i l’Ajuntament de Capdepera.

10/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris