X

Els túnels de Son Vic i sa Coma obriran al trànsit del 23 de desembre al 9 de gener

Les obres es reprendran després de festes amb la previsió que quedin acabades abans del mes de març

21/12/2022

Els túnels de Son Vic i sa Coma obriran al trànsit del 23 de desembre al 9 de gener

Imatge d'arxiu.

Els túnels de Son Vic i sa Coma de la carretera d’Andratx obriran al trànsit des del 23 de desembre fins al 9 de gener, ha recordat aquest dimecres el Consell de Mallorca. Romandran oberts al trànsit les 24 hores del dia en tots dos sentits amb motiu de les festes de Nadal.

Està previst que tots dos túnels quedin oberts al trànsit rodat de vehicles des de les 00.00 hores del divendres 23 de desembre fins a les 23.59 hores del dilluns 9 de gener.

Les obres es reprendran, tal com es va acordar amb el teixit empresarial i associatiu i els ajuntaments de Peguera i Andratx en l’última trobada de la Comissió de Coordinació i Seguiment de les Obres del mes d’octubre.

L’objectiu, com ha assenyalat el conseller Iván Sevillano, és que les obres de reforma estiguin finalitzades com més aviat millor, abans del mes del març. “Complim amb el promès fa mesos referent a poder tenir els túnels oberts durant aquesta època de festes, a l’efecte d’afavorir els desplaçaments familiars en aquestes dates tan assenyalades”, ha explicat Sevillano.

21/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT