X

Els turistes de l’IMSERSO podrien no arribar a les Illes enguany

Ávoris, la corporació guanyadora per la temporada l'IMSERSO 2023-2024, ja n'ha presentat al·legacions davant el Tribunal Administratiu de Recursos Contractuals, contra els seus competidors: Soltour, Nautalia i Mundiplan

10/09/2023

Els turistes de l’IMSERSO podrien no arribar a les Illes enguany

Laura Sánchez

El retard enguany en l’arribada de l’IMSERSO podria fer que els hotels de les illes perdin clientela durant l’octubre, el darrer mes, just abans de tancar la temporada. Ávoris és el grup empresarial que ha guanyat els tres lots de l’IMSERSO, però Soltour, Seniorplan i Mundiplan asseguren que l’adjudicació és injusta.

L’ocupació hotelera podria davallar a la meitat si, finalment, no arriben els hostes procedents del programa de l’IMSERSO. Aquest és, doncs, un dels hotels que patiria les conseqüències d’aquest retard que ha ocorregut per mor dels recursos que han presentat els consorcis que no han guanyat el concurs”.

A finals de mes haurien d’arribar els primers jubilats i, en aquest hotel, dubten que n’hi arribi cap a l’octubre.

La Federació Empresarial Hotelera de Mallorca considera que aquests paquets, tot i que ajuden a allargar la temporada, s’han de reformular i actualitzar. Opinió que comparteix també Aviba, l’Agrupació Empresarial d’Agències de Viatges de les Balears.

Els jubilats, per tant, encara no han rebut la documentació, ni poden anar a les agències de viatges per reservar les escapades que els interessa. Lamenten, també, que aquestes són de cada vegada manco atractives i els complica els pagaments.

Ávoris, que ha estat la corporació guanyadora per la temporada l’IMSERSO 2023-2024, ja n’ha presentat al·legacions davant el Tribunal Administratiu de Recursos Contractuals, contra els seus competidors: Soltour, Nautalia i Mundiplan.

10/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris