Els turistes internacionals gastaren 2.851 milions el juliol

L’arribada d'estrangers a les Balears baixa un 2,2% i la despesa disminueix un 2,1% el juliol

Els+turistes+internacionals+gastaren+2.851+milions+el+juliol

Els turistes internacionals van gastar al juliol 2.851 milions d’euros a les Balears. És un 2% manco que al juliol de l’any passat. També va caure un 2% l’arribada de turistes internacionals. Una davallada que coincideix amb la recuperació de mercats competidors com Turquia, Egipte o Tunísia.

Al juliol, arribaren a les Illes 2 milions 431 mil turistes. Són un 2,2 per cent manco que al juliol de l’any passat. Cauen els turistes internacionals a tot Espanya, amb una davallada del 4,9 per cent. Es la pitjor dada en vuit anys.

En el mes de juliol, els turistes internacionals han gastat a les Balears 2.851 milions d’euros, un 2,1 per manco que al juliol del 2017. En total, la despesa és 66 milions d’euros més que el 2017, any rècord d’ocupació i despesa. Una davallada que coincideix amb la recuperació de mercats competidors com Turquia, Egipte o Tunísia.

La bona notícia per a les Illes és la despesa mitjana diària que ja arriba als 175 euros, un 11 per cent més que l’any passat, i se situa només per davall de Catalunya i Madrid. La despesa mitjana per turista també creix lleugerament, fins als 1.173 euros. Mentrestant continua davallant la durada mitjana del viatge, que és de 6,7 dies, un deu per cent manco que l’any passat.

Al juliol, les Balears van acollir el 24,4 per cent dels turistes que arribaren a tot el país.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Evacuen unes hores un hotel de Palma per un incendi

El foc ha afectat la novena i la dècima planta de l'establiment de Son Armadans, ha informat el 061, que també ha confirmat que ningú s'ha fet mal

Alerta a totes les Illes per fenòmens costaners

Les temperatures se situaran entre els 14-15 graus i el cops de vent seran d'entre 40 i 60 km/hora