societat

Els turoperadors vaticinen un descens del 68% del turisme anglès a Menorca al final de l’estiu

Confien que els anuncis en positiu des de les administracions ajudin a capgirar la situació

Els+turoperadors+vaticinen+un+descens+del+68%25+del+turisme+angl%C3%A8s+a+Menorca+al+final+de+l%27estiu

Les notícies que arriben dels turoperadors no són bones. Les previsions, ara mateix, situen el descens del turisme anglès al 68% al final de la temporada. Les dades arriben enmig de la reacció creixent a Anglaterra contra els plans de quarantena de Downing Street. Amb tot, Boris Johnson ha dit als seus ministres que mantenguin vives les esperances de vacances d’estiu per als britànics. El cert, però, és que la situació no és esperançadora. La presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, admet que, ara per ara, no hi ha cap incentiu per fer créixer la demanda al mercat britànic i que no es produeixen, tampoc, les condicions per establir corredors segurs entre els dos països.

Pel que fa a l’anunci realitzat avui mateix pel ministre d’Afers Exteriors alemany, Heiko Maas, en el sentit que Alemanya aixecarà el proper 15 de juny la recomanació de no viatjar a l’estranger, excepte a Noruega i Espanya, el Consell de Menorca confia que no interfereixi la prova pilot que havia de dur fins a les Illes 5.000 turistes alemanys a finals de juny.

Enmig d’aquest clima, el Patronat de la Fundació Foment del Turisme de Menorca ha aprovat avui l’estratègia de promoció turística de l’illa amb motiu de la Covid-19. També s’ha decidit augmentar un 10% l’import total de la convocatòria de contractes d’espònsors d’enguany, amb la idea que es puguin reprogramar esdeveniments que atreguin el turisme al juliol i l’agost. Finalment, s’ha aprovat la licitació de la nova seu central de la fundació, amb un import de 20.000 euros anuals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La Taula de Conciliació de les Illes Balears es constitueix per elaborar el Pla de Conciliació

En la sessió d'aquest dijous han constituït tres grups de feina per adoptar mesures en l'àmbit laboral, socioeducatiu i local

El Govern contractarà més docents el curs que ve

La segona reunió de la Taula Sectorial d'Educació ha tornat a acabar sense acord

Les temperatures pugen i cal anar alerta amb les intoxicacions alimentàries

A l'hora de manipular aliments, un gest senzill però altament efectiu és el rentat de mans