societat

Els usuaris de residències comencen a rebre les primeres visites de familiars

Les visites, prèviament sol·licitades, es fa en espais amples i sempre supervisada pel personal del centretret de casos molt excepcionals. Tret de casos molt excepcionals, només es permeten a les residències on ja no hi ha casos per Covid-19


Per les finestres de Cas Notari, a Porreres, avui hi ha entrat molt més que el sol. S’hi ha esmunyit l’esperança, les mirades il·lusionades i les paraules entretallades. Hem estat testimonis de com, després de dos mesos de telefonades i videoconferències, avui n’Antònia torna a veure el seu fill en persona.

De moment toca però conformar-se amb parlar amb ell a dos metres de distància i ben equipada amb guants, mascareta i una pantalla protectora.

El centre sap que és complicat mantenir les distàncies després de tant de temps. Per evitar temptacions, han optat perquè, ara per ara, les visites quedin fora.

Com ells, moltes més famílies s’han tornat a trobar avui amb els seus majors. 20 minuts màxim que donen un gran alè en aquests temps incerts. En arribar, se’ls ha facilitat el material necessari i se’ls ha pres la temperatura. La trobada, prèviament sol·licitada, es fa en espais amples i sempre supervisada pel personal del centre.

Les visites, tret de casos molt excepcionals, només es permeten a les residències on ja no hi ha casos per Covid-19. Un pas més que esperat per aquells amb qui més s’ha acarnissat la pandèmia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Relleu generacional a l’Associació de Veïnats la Llotja-Es Born de Palma

Asseguren que viure en aquest barri s'ha tornat impossible

Un accident obliga a tallar l’autopista d’Andratx i ocasiona retencions quilomètriques

També s'ha produït un sinistre a les 15.30 hores del capvespre, a l'entrada de Santa Ponça