societat

Els usuaris del Jaleo Bus valoren positivament el servei tot i que es queixen del preu

L'any passat el Jaleo Bus, que dona servei a 10 festes patronals,va vendre més de 26.000 bitllets


Les Festes de Sant Martí des Mercadal, junt amb les des Migjorn Gran, són les que més autobusos destinen al Jaleo Bus. Es tracta d’un servei de reforç per les festes que, a més de dur els qui volen gaudir-ne, durant la nit i matinada els torna als seus municipis d’origen. Ara fa un any el van emprar més de 1.000 persones per tornar a casa després d’haver gaudit del Jaleo de capvespre de Sant Martí.

Es tracta d’un servei majoritàriament ben valorat pels usuaris, tot i que amb alguna queixa, especialment pel preu. Per exemple el bitllet del Jaleo Bus des Mercadal a Maó ha estat de quatre euros i mig, mentre que el d’anada amb bus de línia regular és de dos euros i seixanta cèntims.

En total el Jaleo Bus cobreix 10 festes patronals (les de tots els municipis de Menorca, més Sant Climent i Fornells) i l’estiu passat va vendre 26.277 bitllets, un increment d’un 7,85% respecte de l’any anterior.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Aeroports i hospitals, pendents de la vaga de neteja que els amenaça a partir de dilluns

Si no hi ha acord, el servei s'aturarà a Son Santjoan, es Codolar i Maó i als hospitals de Son...

Augmenten les persones que viuen al carrer a Eivissa

Fa quinze anys que es parla de construir un centre de baixa exigència i encara no és una realitat

Preacord per suspendre la vaga de fems del Raiguer

El Govern s'ha compromès a fer una inspecció aquesta mateixa setmana amb treball i l'institut balear de seguretat i salut laboral per comprovar les possibles deficiències en els vehicles i...

Per què hi ha vaga de fems al Raiguer?

Aquesta horabaixa se celebra una reunió negociadora a la Conselleria de Treball per intentar desconvocar la vaga que es preveu que comenci aquest dijous a les 20h del vespre