societat

Els usuaris del Jaleo Bus valoren positivament el servei tot i que es queixen del preu

L'any passat el Jaleo Bus, que dona servei a 10 festes patronals,va vendre més de 26.000 bitllets

Els+usuaris+del+Jaleo+Bus+valoren+positivament+el+servei+tot+i+que+es+queixen+del+preu

Les Festes de Sant Martí des Mercadal, junt amb les des Migjorn Gran, són les que més autobusos destinen al Jaleo Bus. Es tracta d’un servei de reforç per les festes que, a més de dur els qui volen gaudir-ne, durant la nit i matinada els torna als seus municipis d’origen. Ara fa un any el van emprar més de 1.000 persones per tornar a casa després d’haver gaudit del Jaleo de capvespre de Sant Martí.

Es tracta d’un servei majoritàriament ben valorat pels usuaris, tot i que amb alguna queixa, especialment pel preu. Per exemple el bitllet del Jaleo Bus des Mercadal a Maó ha estat de quatre euros i mig, mentre que el d’anada amb bus de línia regular és de dos euros i seixanta cèntims.

En total el Jaleo Bus cobreix 10 festes patronals (les de tots els municipis de Menorca, més Sant Climent i Fornells) i l’estiu passat va vendre 26.277 bitllets, un increment d’un 7,85% respecte de l’any anterior.

Disculpau, els comentaris es troben tancats

Cercador |


més contingut relacionat

Aprenent a conviure amb les mascaretes

Per més que els experts ho hagin explicat, encara hi ha qui té dubtes sobre com fer servir la mascareta. No, no protegeix si ens la posam a la barra...

S’eliminen les franges horàries per passejar i fer esport a la fase 2

S'han de respectar les franges reservades als majors de 70 anys

Es reprenen a Sencelles les tasques d’exhumació

Les van haver d'aturar per mor de la crisi sanitària

El canvi de fase augmenta el risc de contagi

Javier Arranz considera que encara no som conscients de les mesures de seguretat que s'han de prendre quan sortim de casa