X

Els valors d’una reserva a peu de platja

Les informadores de la Reserva de Biosfera visiten cada dia les platges de l'illa per explicar als turistes els valors ambientals de l'illa

06/08/2018

Els valors d’una reserva a peu de platja

Fins a final de juny han arribat a Menorca 237.000 turistes, que majoritàriament han visitat alguna de les platges de l’illa. La seva presència pot passar més o menys inadvertida per al medi natural, segons la seva conscienciació.

Per ajudar que millori, les informadores de la Reserva de la Biosfera visiten a diari les platges entre el juliol i el setembre. Visiten la major part de les platges de l’illa per difondre les característiques i els valors medioambientals de Menorca com a Reserva de la Biosfera.

També aconsellen sobre les bones pràctiques en el desenvolupament de les activitats diàries i, en general, posen a l’abast de la gent els valors culturals, naturals i socials, que fan de l’illa un lloc emblemàtic a la Mediterrània. I al mateix temps, informen sobre les actituds que puguin ser perjudicials per al medi ambient.

El seu treball servirà també per obtenir dades sobre l’ús públic de les platges, ja que cada dia fan recomptes de banyistes als arenals i dels vaixells fondejats.

06/08/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT