X

Els veïnats de Capdepera valoren positivament el pla especial del castell

L'equip redactor afirma que es tracta d'una norma urbanística no restrictiva

31/01/2024

Nofre Pasqual

Els veïnats de Capdepera han conegut dimecres de prop el Pla Especial de Reforma Interior del Castell, una eina urbanística que té per objectiu preservar la imatge del poble sense impedir-ne el creixement.

Una trentena de veïnats de Capdepera, quasi tots afectats pel pla especial del castell, han acudit avui horabaixa a la reunió informativa organitzada per l’Ajuntament. El pla està en període d’al·legacions i els veïnats han pogut conèixer de prop com els pot acabar afectant particularment. D’entrada, les valoracions que n’han fet són, en general, positives.

El Pla Especial de Reforma Interior del Castell de Capdepera estableix com es podrà actuar urbanísticament a les cases ubicades entorn de la fortificació, però en cap cas es planteja com a una norma restrictiva.

El període per presentar al·legacions acaba dia 14 de febrer, i el Consistori confia a poder aprovar-lo de manera definitiva aproximadament d’aquí a un any. Mentrestant, es manté la suspensió de llicències, cosa que suposa que qui vulgui fer obra haurà de complir la normativa anterior i la que està en fase d’aprovació, si vol aconseguir una llicència municipal.

31/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris