X

Els veïnats de les “64 cases” de Palma s’uneixen per recuperar l’entorn

Reclamen a les administracions corresponsabilitat a l'hora de rehabilitar una zona totalment degradada

24/05/2023

Els veïnats de les “64 cases” de Palma s’uneixen per recuperar l’entorn

Mercè Valero

Veïnats del barri de la Soledat de Palma han unit forces per millorar l’entorn d’un dels edificis més degradats de la zona, l’anomenat “64 cases”. Es troba al carrer de Bogotà, ben a prop dels nous edificis de luxe del Nou Llevant. 14 dels pisos són de l’IBAVI i 50, d’altres propietaris.

Ha aconseguit cohesionar-los el col·lectiu Aatomic Lab, un projecte social que mobilitza la societat per convertir els espais en llocs millors a través de la creativitat i l’art. També hi han implicat els alumnes de l’IES Aurora Picornell, que fan feina en prototips de mobiliari per fer la zona més amable.

Volem recuperar tota la part de convivència, comunitària”, explica el cofundador d’Aatomic Lab, Carles Gispert. “I és el que es pot fer amb les ganes i la voluntat de la gent que no té diners però sí ganes de canviar”, ha afegit.

El projecte cerca cridar l’atenció de les administracions perquè posin remei a una zona totalment degradada i amb problemes socials greus. Demanen una intervenció global, per garantir-los, diuen, una vida digna.

L’IBAVI ja s’ha reunit amb els veïnats per informar-los sobre les ajudes per rehabilitar habitatges.

24/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris