X

Els veïnats de Randa, cansats dels embossos i la saturació de trànsit

Tots els cotxes, bicicletes i autobusos que van als santuaris de Cura i Gràcia passen per dins el poble

08/04/2024

Els veïnats de Randa, cansats dels embossos i la saturació de trànsit

L’Ajuntament d’Algaida vol pacificar la carretera que passa per dins el nucli de Randa. Aquesta via suporta molt de trànsit dels cotxes, bicicletes i autobusos que van als santuaris de Cura i Gràcia. Per això han fet una proposta d’actuacions al departament de Carreteres del Consell i mirar de cercar solucions.
Segons els veïnats, els embossos són la tònica habitual per mor de la gran quantitat de vehicles que transiten per la via. Però del que més es queixen és de la velocitat a la qual s’hi circula.
L’Ajuntament d’Algaida s’ha reunit amb el Departament de Carreteres del Consell per exposar la problemàtica, i l’administració s’ha compromès a cercar solucions.
Una de les propostes del consistori és prohibir que els autocars turístics, que es dirigeixen als santuaris de Cura, Gràcia i Sant Honorat no passin per dins el poble. Demanen que s’utilitzin minibusos i sobretot que es redueixi la velocitat de la via fins a 20 quilòmetres per hora.
Els vehicles de gran tonatge que han de maniobrar per dins el poble ja han provocat destrosses a les façanes de les cases. L’objectiu del consistori d’Algaida és pacificar l’entorn de Randa i protegir el patrimoni.

08/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT