societat

Els veïns de Canamunt presenten un projecte per salvar les galeries de la Plaça Major

Volen fer de l'emblemàtic indret palmesà un punt de trobada entre entitats i ciutadans


Diferents entitats i associacions de veïnats ja han presentat a l’Ajuntament de Palma les seves idees per al futur de les galeries de la Plaça Major. Una d’aquestes iniciatives ha sorgit de l‘Associació de Veïnats de Canamunt. Aposten per un espai més social i que serveixi com a punt de partida per canviar el model de la ciutat. Una iniciativa que ha sorgit de l’associació però que té el suport d’altres entitats com Palma 21, Orgull Llonguet i Art en Xarxa.

Els veïnats de Canamunt aposten perquè un dels espais més emblemàtics de Palma serveixi com a punt de trobada entre entitats i ciutadans. Deixant de banda l’esperit comercial que fins ara han tengut les galeries, l’aposta de l’associació passa per crear-hi diversos espais que serveixin, com dèiem, per canviar el model actual. Un d’aquests indrets estaria dedicat a l’economia social i solidària… La iniciativa també preveu àrees perquè els escolars tenguin un espai científic i tecnològic on poder experimentar, a més d’espais artístics. L’objectiu és no “perdre el barri”, actualment “enfocat al turisme”, ha dit Tina Codina, membre de l’Associació de Veïnats de Canamunt.

Ara el col.lectiu espera la resposta del consistori. A més, ha iniciat una campanya a través de les xarxes socials per donar a conèixer la seva idea.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Artiem Hotels i Emili de Balanzó, en el llistat dels Premis de Turisme de les Illes

L'illa ha acollit per primera vegada la Nit del Turisme

La Fira del Camp es pot quedar sense subvenció del Govern, segons l’Ajuntament d’Alaior

El consistori negocia amb l'Executiu per intentar garantir a través d'una altra via els 10.000 € que solia rebre

El nou Pla Hidrològic contemplarà les conseqüències del canvi climàtic

Nova reunió de la Junta insular d'aigües de Mallorca per tractar el nou Pla

Nova normativa per als patinets elèctrics: multes de 200 euros per circular amb auriculars o amb el mòbil

Tot els municipis que no tenen ordenances pròpies es poden acollir a aquestes instruccions de la DGT. El document recull...