POLíTICA

Els vesins de Cala Sant Esteve i Trebalúger no volen pagar les obres de clavegueram

Diuen que els residents del nucli de Sínia Riera no van haver d'aportar pràcticament res


Els vesins de les dues urbanitzacions des Castell que no disposen de clavegueram no volen pagar les obres de la seva construcció. És un entrebanc que s’afegeix a la lentitud dels tràmits burocràtics. Tot i que es preveia que estés enllestida enguany, la xarxa de sanejament de la Cala Sant Esteve no hi estarà fins al 2023 i la de Trebalúger no té ni el projecte presentat.

El projecte de Cala Sant Esteve està redactat i els pressupostos del Consell hi incloïen, l’any passat, 340.000 euros, la primera anualitat de la meitat del cost de la seva construcció, però els tràmits burocràtics s’han allargat més del que estava previst. L’altre meitat del cost l’haurà d’assumir l’Ajuntament però encara no ha decidit si els vesins n’aportaran una part.

Igual que els de Cala Sant esteve, els vesins de Trebalúger, que tenen el projecte molt més incipient, també es neguen a pagar. Diuen que ja en tindran prou amb haver de construir la connexió de cada casa particular a la futura xarxa de sanejament. Diuen que volen ser com els vesins del nucli de Sínia Riera, que té clavegueram des de fa dos anys, i no van haver de pagar pràcticament res. Gràcies a la construcció d’aquest servei, les parcel·les ja poden obtenir llicència d’obres.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |