política

Els vesins de Cala Sant Esteve i Trebalúger no volen pagar les obres de clavegueram

Diuen que els residents del nucli de Sínia Riera no van haver d'aportar pràcticament res


Els vesins de les dues urbanitzacions des Castell que no disposen de clavegueram no volen pagar les obres de la seva construcció. És un entrebanc que s’afegeix a la lentitud dels tràmits burocràtics. Tot i que es preveia que estés enllestida enguany, la xarxa de sanejament de la Cala Sant Esteve no hi estarà fins al 2023 i la de Trebalúger no té ni el projecte presentat.

El projecte de Cala Sant Esteve està redactat i els pressupostos del Consell hi incloïen, l’any passat, 340.000 euros, la primera anualitat de la meitat del cost de la seva construcció, però els tràmits burocràtics s’han allargat més del que estava previst. L’altre meitat del cost l’haurà d’assumir l’Ajuntament però encara no ha decidit si els vesins n’aportaran una part.

Igual que els de Cala Sant esteve, els vesins de Trebalúger, que tenen el projecte molt més incipient, també es neguen a pagar. Diuen que ja en tindran prou amb haver de construir la connexió de cada casa particular a la futura xarxa de sanejament. Diuen que volen ser com els vesins del nucli de Sínia Riera, que té clavegueram des de fa dos anys, i no van haver de pagar pràcticament res. Gràcies a la construcció d’aquest servei, les parcel·les ja poden obtenir llicència d’obres.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

El Parlament convoca a Jaume Far el 2 de febrer

L'exdirector de l'Oficina Anticorrupció haurà d'aclarir si va dimitir per les pressions rebudes en l'exercici del seu càrrec

El Govern confia que aviat hi haurà un acord amb l’executiu central sobre la Llei que regula els agents covid

El termini per arribar a un acord i evitar el recurs davant el Tribunal Constitucional acaba el mes d'abril

Marga Prohens: “La Llei de la Reserva de la Biosfera és un engany”

La presidenta del PP es compromet a lluitar per una compensació econòmica per Menorca

Josep Castells (MÉS per Menorca): “Vaig saber de la modificació de la llei turística per la premsa”

El soci extern d'Armengol critica les maneres del Govern i exigeix que la modificació de la norma inclogui aspectes mediambientals