societat

Els vesins de Maó demanen que s’executi la inversió pendent a l’Esplanada

El concurs va guanyar els pressupostos participatius de 2018 amb una partida de gairebé 30.000 euros, però de moment no s'ha convocat

Els+vesins+de+Ma%C3%B3+demanen+que+s%27executi+la+inversi%C3%B3+pendent+a+l%27Esplanada

Els veïns del centre històric de Maó demanen a l’Ajuntament que consensuï les futures restriccions de trànsit a l’Esplanada, la principal plaça de la ciutat, i que faci un concurs d’idees per reformar-la. Aquest concurs va guanyar els pressupostos participatius de 2018 amb una partida de gairebé 30.000 euros, però de moment no s’ha convocat.

L’associació de veïns del centre històric de Maó demana a l’Ajuntament que convoqui el concurs d’idees compromès per a redissenyar l’Esplanada. I és que veïns i comerciants creuen que la plaça, la principal de la ciutat, necessita repensar-se i ho exposen des de fa anys.

L’associació de veïns lliga els canvis arquitectònics a la mobilitat i presentarà una proposta a l’Ajuntament.

El consistori vol enllestir un pla per a evitar que continuïn circulant fins a 19.000 vehicles diaris en temporada alta per l’Esplanada i desviar-los cap a bosses d’aparcament, però diu que no hi ha cap proposta tancada.

El primer pas, en els pròxims mesos, serà fer millores al carrer de Ses Moreres

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

‘Cada gota suma’, la nova campanya d’Autoritat Portuària al Port de Maó per estalviar aigua

Es dirigeix als usuaris d'embarcacions recreatives i consisteix en la instal·lació de 50 pistoles de mànega amb tall automàtic del...

Stuart Rogerson arriba a Eivissa després de passar 9 mesos a la mar

Una aventura de 10 mil milles nàutiques que ha conclòs a Cala d'Hort amb la rebuda de familiars i amics.

S’instal·la a la platja de Figueretes el primer ‘Hi Point’ d’Eivissa

Està equipat amb un desfibril·lador, un botó d'emergències de l'112 i un semàfor que marca la intensitat de radiació solar.