EIVISSA

Els vesins de ses Feixes denuncien que duen dies inundats per unes obres del Ministeri

Des del Ministeri per la Transició Ecològica asseguren que l'aigua que van vessar a la zona humida és molt poca i procedeix de les mateixes Feixes


Els vesins de ses Feixes de Talamanca pateixen des de fa dies problemes d’inundacions. Asseguren que és per culpa de les obres dels tancs de tempesta que està fent el Ministeri per la Transició Ecològica a l’avinguda Vuit d’Agost. Diuen que va vessar aigua dins la zona humida sense control. Des del Ministeri defensen que el que van llençar era aigua de les mateixes Feixes i que el problema és que ha plogut molt.

Hi ha trams de camí per on gairebé no es pot passar i s’han negat part de les cases i els corrals dels animals. Els vesins, que han presentat denúncies a la Policia Local, creuen que és aigua salada o fecal perquè fa pudor.  Però el Ministeri assegura que van vessar molt poca quantitat i que, en tot cas, és aigua que s’ha anat filtrant des de ses Feixes a l’excavació. L’Ajuntament ja ha aturat el vessament i ha demanat al Consell que obrís la comporta per deixar sortir l’aigua de la zona humida. Els ecologistes posen en dubte que el vessament fos d’aigua de ses Feixes. Demanen més control perquè es pot salinitzar encara més l’espai o l’aigua podria estar contaminada. El control dels vessaments a ses Feixes correspon a l’Ajuntament i a recursos hídrics. Arran d’aquest episodi, el Consell ha oferit al Consistori que es faci càrrec d’obrir i tancar la comporta.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |