X

Els veïns de ses Feixes denuncien que la zona s’ha convertit en un abocador

Diuen que hi ha nou focus plens de fems, amb okupes i runes

09/09/2023

Els veïns de ses Feixes denuncien que la zona s’ha convertit en un abocador

Ivonne Arañó

Els veïns de ses Feixes denuncien un augment d’ocupacions, venda de droga i brutor a la zona.

Han demanat als consistoris de Vila i Santa Eulària que declarin el camí que les travessa com a “pas exclusiu per a veïns”, i una neteja més freqüent de l’espai. El consistori de Vila assegura haver iniciat tràmits per declarar el lloc en runes i fer-hi demolicions eventuals.

Marc Marí, portaveu dels veïns, assegura que aquesta ses Feixes és “l’abocador de Vila i Santa Eulària”. Explica que hi ha nou focus conflictius amb “ocupes, llocs ruïnosos i plens de fems, que no són habitables” demana que “els tirin avall o que es contactin amb els propietaris o hi actuïn subsidiàriament els consistoris”, diu.

L’Ajuntament d’Eivissa assegura que ja ha iniciat tràmits de declaració de runa i demolició. També estudien una altra petició, la de restricció de pas del camí de ses Feixes, només per a vesins; i que es delimiti l’aparcament a les zones d’accés. A més, Marí denuncia les males olors, ja que quant a “la depuradora de sa Llavanera, la merda del torrent que no va al port arriba aquí”.

Vila i Santa Eulària han pres nota de les reivindicacions de neteja i conservació, que els vesins demanen que siguin cada dos mesos, unes 6 vegades a l’any.

09/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris