societat

Els veïns des Mercadal reben amb optimisme el macroprojecte de Son Parc

Quabit contempla la construcció de 277 xalets de luxe a una parcel·la molt pròxima a la mar i allunyada dels camps de golf

Els+ve%C3%AFns+des+Mercadal+reben+amb+optimisme+el+macroprojecte+de+Son+Parc

Els veïns des Mercadal veuen amb bons ulls el projecte d’urbanització de Son Parc, que contempla la construcció de 277 xalets de luxe a una parcel·la molt pròxima a la mar i allunyada dels camps de golf. La immobiliària Quabit, que preveu començar a lliurar-ne les primeres claus a partir del 2020, ha comprat en total 70.000 metres quadrats a Son Parc, repartits en tres àrees de la urbanització.

Després de més de 15 anys de tràmits jurídics i ambientals, el batle des Mercadal creu que ara hi ha una seguretat jurídica que ha fet decidir els inversors i que es manifesta en les obres d’urbanització i serveis que van començar fa un any i mig i que estan a punt de finalitzar.

Hem de recordar que amb l’aprovació del Pla Terrirtorial de Menorca, l’any 2003, la promotora de Son Parc, Ordenación Son Saura, va acceptar reduir les 8.000 places que tenia fins a 2.800, sense demanar cap indemnització al Consell.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Jornada de neteja i conscienciació a Palma

Amb el títol “Allibera 1 metre quadrat”, Ecoembes i Seo Bird/Life han duit avui a terme una nova campanya de recollida de fems i residus. Han actuat a més de...

Nova mort amb Covid a Menorca

Es tracta d'un home de 73 amb patologies prèvies

Dos homes apunyalats a Palma

Els han traslladat a Son Llàtzer i estan detinguts. Passaran disposició del jutge

Cafès virtuals: un punt de trobada per parlar de tot plegat

Es faran cada quinze dies i estaran oberts a qualsevol persona que vulgui trobar-se i compartir emocions o experiències