economia

Els viatges interilles animen la reobertura de les agències de viatges

Globalia i Barceló suspenen temporalment la fusió prevista de les seves divisions de viatges

Els+viatges+interilles+animen+la+reobertura+de+les+ag%C3%A8ncies+de+viatges

La possibilitat de desplaçar-se lliurement a partir d’aquest dilluns dins la comunitat fa que, per primera vegada en tres mesos, les vendes s’hagin animat a les agències de viatges.

Els professionals noten un increment de les reserves de viatges de residents cap a la resta de les Illes: la destinació estrella és Formentera, on segons la patronal Aviba l’ocupacio hotelera per als mesos de juliol i agost se situa entre el 70 i el 80%.  Menorca és la segona illa més demandada pels mallorquins, per davant d’Eivissa.

Els agents de viatges també noten un interès per passar les vacances d’estiu a la Península, la qual cosa estarà permesa quan finalitzi l’estat d’alarma, el 22 de juny.

La desescalada turística coincideix amb la reobertura al públic de les agències de manera esglaonada. Halcón Viatges i Viajes Ecuador, del grup Globàlia, han començat a obrir les seves 300 agències a tot Espanya. I dilluns que ve, dia 15, ho farà B the Travel Brand, la xarxa minorista del grup Barceló.

Globalia i Barceló han suspès temporalment la fusió prevista de les seves agències, ja autoritzada per la Comissió Nacional de Mercats i la Competència. El passat 8 de maig, la CNMC va autoritzar en primera fase l’operació per la qual el Grup Barceló comprava a Globalia el negoci de les agències de viatge majoristes i minoristes, així como el de transport de viatgers per carretera.

Després de la paralització durant tres mesos del negoci turístic a causa de la Covid-19, Barceló i Globalia estan en espera de com evoluciona el mercat abans de reprendre el procés d’integració.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El consell de ministres prorroga les moratòries d’hipoteques, lloguer i crèdits

També prorroga tres mesos la vigència de les ITV de vehicles caducades

Astilleros Llompart sospita d’irregularitats en la concessió del varador de Ciutadella

Avisa de dur Ports als tribunals si accepta la proposta de la família de l'empresari Díaz Ferran, que ofereix el...

Mala temporada de síndries i melons per la caiguda de les vendes

Els pagesos calculen que es perdrà entre un 40 i un 50% de la producció d'aquest any

Puja el preu de la carn de porc

Els ramaders han detectat un encariment motivat per l'escassedat al mercat xinès