X

Els voluntaris de Protecció Civil de Palma demanen un espai propi i vehicles nous

El consistori diu que l'any 2022 es van destinar 115.000 euros a l'organisme. Han adquirit tres vehicles  i material per valor de 5.000 euros. També s'ha renovat el vestuari amb una inversió de 10.000 euros. Els voluntaris, en canvi, no han vist el material

20/05/2023

Els voluntaris de Protecció Civil de Palma demanen un espai propi i vehicles nous

Laura Sánchez

Els voluntaris de Protecció Civil de Palma lamenten el mal estat dels dos vehicles que utilitzen, la manca d’un espai propi i que, fins i tot, afirmen, no hi hagi suficients uniformes per a tothom. L’Ajuntament assegura que s’hi ha fet una inversió important.

Fa més de dos anys que els han ubicat a un despatx que hi ha al parc de bombers. Són una trentena de voluntaris de Protecció Civil a més dels aspirants. Reclamen que els adeqüin l’antiga seu, a Bellver, ara en mal estat i reconvertida en magatzem.

La prioritat són els vehicles nous, promesos per al mes d’abril. Circulen amb aquests, antics, i que en més d’una ocasió no han pogut posar em marxa per anar a cobrir un servei.

El consistori, però, insisteix que l’any 2022 es van destinar 115.000 euros a Protecció Civil. Han adquirit tres vehicles, dos de transport personal i una camioneta pick-up. També material per valor de 5.000 euros, entre equips d’oxigenoteràpia portàtils i desfibril·ladors. I el vestuari s’ha renovat amb una inversió de 10.000 euros. Els voluntaris, en canvi, no han vist el material.

Reclamen millores, i que es tingui en compte que la seva feina és gratuïta, són voluntaris i les tasques les fan per ajudar els ciutadans.

20/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris