societat

Els voluntaris recuperen un camí històric de Puig d’en Valls

La següent passa serà reclamar a l'Ajuntament d'Eivissa que habiliti per vianants un pas soterrani que ja existeix a la zona del segon cinturó

Els+voluntaris+recuperen+un+cam%C3%AD+hist%C3%B2ric+de+Puig+d%27en+Valls

A Eivissa aquest diumenge  més d’una vintena de voluntaris han fet feina per netejar i recuperar un camí històric situat a Puig d’en Valls, que antigament connectava el port de Vila amb Can Clavos. És el primer acte reivindicatiu i de recuperació d’aquest tipus que fa la recentment creada Plataforma per a la Catalogació dels Camins Públics d’Eivissa.

El tram de camí que connecta des de Puig d’en Valls fins es Camí des Pedrisset, estava fins fa poc tapat per la vegetació. L’Ajuntament de Santa Eulària ha realitzat tasques prèvies de neteja i més d’una vintena de ciutadans han continuat la feina, entre ells membres de l’Associació de Voluntaris. Els vesins creuen que és útil recuperar aquest camí.

S’arreglen 600 metres de via, que formen part d’un camí més llarg que connectava Puig d’en Valls, Ca na Negreta i Can Clavos amb el port d’Eivissa. La següent passa serà reclamar a l’Ajuntament d’Eivissa que habiliti per vianants un pas soterrani que ja existeix a la zona del segon cinturó.

Fins i tot els voluntaris, amb ajuda d’Amics de la Terra, han reparat part de la paret de pedra seca que limita la via. Ara es demanarà a l’Ajuntament que senyalitzi el camí perquè el puguin fer servir vianants i ciclistes, però no vehicles a motor.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Set persones detingudes a Eivissa i València per estafar 70.000 euros

Els presumptes estafadors aconseguien les xifres de targetes de crèdit gràcies a la 'deep web'

La manca de funcionaris obliga a tancar dos dies la Tresoreria de la Seguretat Social a Eivissa

Sorpresa i indignació aquest dimecres entre els ciutadans de l'illa d'Eivissa que hi havien de fer algun tràmit