societat

Els voluntaris recuperen un camí històric de Puig d’en Valls

La següent passa serà reclamar a l'Ajuntament d'Eivissa que habiliti per vianants un pas soterrani que ja existeix a la zona del segon cinturó

Els+voluntaris+recuperen+un+cam%C3%AD+hist%C3%B2ric+de+Puig+d%27en+Valls

A Eivissa aquest diumenge  més d’una vintena de voluntaris han fet feina per netejar i recuperar un camí històric situat a Puig d’en Valls, que antigament connectava el port de Vila amb Can Clavos. És el primer acte reivindicatiu i de recuperació d’aquest tipus que fa la recentment creada Plataforma per a la Catalogació dels Camins Públics d’Eivissa.

El tram de camí que connecta des de Puig d’en Valls fins es Camí des Pedrisset, estava fins fa poc tapat per la vegetació. L’Ajuntament de Santa Eulària ha realitzat tasques prèvies de neteja i més d’una vintena de ciutadans han continuat la feina, entre ells membres de l’Associació de Voluntaris. Els vesins creuen que és útil recuperar aquest camí.

S’arreglen 600 metres de via, que formen part d’un camí més llarg que connectava Puig d’en Valls, Ca na Negreta i Can Clavos amb el port d’Eivissa. La següent passa serà reclamar a l’Ajuntament d’Eivissa que habiliti per vianants un pas soterrani que ja existeix a la zona del segon cinturó.

Fins i tot els voluntaris, amb ajuda d’Amics de la Terra, han reparat part de la paret de pedra seca que limita la via. Ara es demanarà a l’Ajuntament que senyalitzi el camí perquè el puguin fer servir vianants i ciclistes, però no vehicles a motor.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Exhaurida tota la mel de Menorca

La manca de productors professionals i la poca pluja d'enguany fan que la producció sigui molt reduïda

El Govern multa amb 444.000 euros tres camps de golf de Mallorca per ús il·legal d’aigua

L'empresa Golf Son Gual SL s'emporta la sanció més greu: haurà de pagar 415.800 euros

Un avis sobre uns joves armats causa l’alarma a la processó de Dijous Sant a Sineu

Les autoritats no descarten que es tractés d'una "bretolada" per part de joves amb armes falses

Processó de Jesús del Natzaret a Formentera

La imatge va sortir des de l'església i va recórrer els carrers de Sant Ferran acompanyada de la banda de música i de desenes de persones