política

Emaya fixa en 100 milions d’euros el cost de la nova depuradora de Palma

Segons el responsable d'Emaya, Ramon Perpinyà, aquesta instal·lació, que té més de 40 anys, està obsoleta i necessita una renovació

Imatge d'arxiu. /EMAYA


Emaya continua demanant al Govern estatal la construcció d’una depuradora nova. Una instal·lació que serviria entre altres qüestions per evitar els abocaments d’aigües mixtes a les platges i que necessitaria una inversió de 100 milions d’euros. Així ho ha explicat avui a IB3 Ràdio, el president de l’empresa municipal d’aigües i clavegueram Ramon Perpinyà.

Perpinyà ha explicat que tant la depurada com la xarxa de clavegueram tenen 40 anys. Aquestes infraestructures, diu, han quedat obsoletes entre altres factors per mor de l’increment de la població. Per això, apunta que és necessari que es facin millores, que evitarien entre d’altres, els abocaments d’aigües mixtes a la mar. El president d’EMAYA assegura que el consistori fa feina per aconseguir del govern estatal finançament per una depuradora nova. Una instal·lació que tendria un cost de 100 milions d’euros que hauria de pagar el Ministeri de Medi Ambient. L’Ajuntament de Palma ja ha comprat els terrenys on poder construir aquesta nova instal·lació, ha explicat Ramon Perpinyà a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell de Mallorca aprova definitivament el PIAT

Ho ha fet amb el vots a favor del Pacte i els vots en contra de tota l'oposició

Primera promoció d’habitatge públic de la legislatura a Palma

Es tracta de 5 habitatges en règim de lloguer al barri de Son Gotleu

Ciutadans demana la compareixença urgent de la directora general de Salut Pública al Parlament

Reclama informació sobre el pla de contingència i de prevenció de contagis i nous brots