societat

Emaya va recuperant tots els seus serveis

Ara per ara, només romanen aturats els punts verds i la recollida de trastos, que està previst reactivar-lo a la Fase 2

Emaya+va+recuperant+tots+els+seus+serveis

Emaya va recuperant tots els seus serveis. El darrers ha estat el sistema de recollida selectiva mòbil del centre de Palma, que s’ha reprès aquest cap de setmana. Ara per ara, només romanen aturats els punts verds i la recollida de trastos, que està previst reactivar-lo a la Fase 2.

La desescalada ha arribat també a alguns dels serveis municipals, com Emaya. El de la neteja dels carrers ha estat essencial durant tot l’estat d’alarma. Però, a poc a poc, altres serveis que s’havien vist afectats, també van recuperant la normalitat. Des que les Illes varen entrar dins la fase 1, s’han recuperat serveis com el de la neteja d’herbes, l’aigua de les fonts, i un dels darrers, el servei de la recollida selectiva mòbil que afecta principalment els carrers del centre.

Aquest dilluns, també s’ha reprès el servei d’atenció al client amb cita prèvia. D’aquesta manera, actualment, només romanen inoperatius els punts verds i el de la recollida de trastos que, previsiblement, es reprendran una vegada que entrem a la fase 2.

I és que Emaya assegura que el sobrecost que suposa el mal ús d’aquests serveis és d’entre 3 i 4 milions d’euros anuals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

PIME Menorca reclama que es continuïn pagant els 1.500 euros als negocis afectats per restriccions

Consideren imprescindible mantenir l'ajut quan Menorca entri al Nivell 2 a partir de dimarts

El Govern manté les restriccions vigents a Eivissa fins el 16 de març

La desescalada a l'illa serà "lenta" i es farà "amb prudència"

Suspès el Mercat Medieval de Capdepera

El consistori ha decidit susprendre-lo per segon any consecutiu per les mesures adoptades pel Govern a causa de la pandèmia del coronavirus

100 anys del primer vol a l’aeròdrom de Son Bonet

El 25 de febrer de 1921 hi va aterrar el pilot mallorquí Manuel Colomer