societat

Embossos i més controls policials en aquest primer dia de tornada a la feina

L'augment de trànsit s'ha vist sobre tot als accessos a Palma i a les entrades dels polígons, on més es nota la reactivació laboral, amb els sectors de la indústria i la construcció

Embossos+i+m%C3%A9s+controls+policials+en+aquest+primer+dia+de+tornada+a+la+feina

Avesats a circular aquests dies pràcticament tot sols, molts conductors s’han sorprès dels embossos amb què s’han topat avui de camí a la feina. Retencions quilomètriques, en aquest primer dia de tornada al treball per a molts, que s’han produït sobretot als accessos de Ciutat. Més moviments també a les entrades dels polígons, on més es nota la reactivació laboral, amb els sectors de la indústria i la construcció.

Una de les cues més importants és la que s’ha generat a l’autopista d’Inca en direcció a Palma, a causa del control de seguretat que s’hi ha instal·lat, reduint de tres a un els carrils operatius. De fet, s’ha d’anar amb compte perquè aquí, per exemple, és manté el dispositiu, muntat amb cons, fins i tot una vegada acabada la vigilància. La Policia Nacional i la Guàrdia Civil han intensificat la vigilància per evitar desplaçaments innecessaris entre els que agafen el cotxe.

Obligatori era mostrar el paper que certifica que feim feina. Als controls d’avui, han detectat un conductor que no duia aquest document i ha estat sancionat per incomplir el confinament sense motiu i, també, per tinença de marihuana.

Segons un estudi fet pel Ministeri de Mobilitat, les Balears és una de les quatre comunitats amb manco desplaçaments durant aquest estat d’alarma. S’han reduït fins a un 73%.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El PP de Menorca demana que es revisi el sistema d’avaluació de les proves de català

Diu que l'actual és massa penalitzador i que causa un alt nivell de fracàs

Mar Florit i Elisa Ramos guanyen els dos concursos escolars sobre la higiene de mans

L'objectiu del certamen és conèixer la visió dels escolars sobre un gest tan senzill i que ajuda a salvar milions...

L’alumna Mar Florit guanya la primera edició del concurs d’escriptura ‘Joves Dramaturgs’

El certamen té l'objectiu de promoure el consum de teatre i animar els joves a tenir un primer contacte amb...

Balears supera els 102.000 immunitzats per complet contra la covid, un 10,4% de la població

La nostra comunitat és la quarta amb manco percentatge de població immunitzada, per davant de Melilla (9,9%), Múrcia i les...