societat

Embossos i més controls policials en aquest primer dia de tornada a la feina

L'augment de trànsit s'ha vist sobre tot als accessos a Palma i a les entrades dels polígons, on més es nota la reactivació laboral, amb els sectors de la indústria i la construcció

Embossos+i+m%C3%A9s+controls+policials+en+aquest+primer+dia+de+tornada+a+la+feina

Avesats a circular aquests dies pràcticament tot sols, molts conductors s’han sorprès dels embossos amb què s’han topat avui de camí a la feina. Retencions quilomètriques, en aquest primer dia de tornada al treball per a molts, que s’han produït sobretot als accessos de Ciutat. Més moviments també a les entrades dels polígons, on més es nota la reactivació laboral, amb els sectors de la indústria i la construcció.

Una de les cues més importants és la que s’ha generat a l’autopista d’Inca en direcció a Palma, a causa del control de seguretat que s’hi ha instal·lat, reduint de tres a un els carrils operatius. De fet, s’ha d’anar amb compte perquè aquí, per exemple, és manté el dispositiu, muntat amb cons, fins i tot una vegada acabada la vigilància. La Policia Nacional i la Guàrdia Civil han intensificat la vigilància per evitar desplaçaments innecessaris entre els que agafen el cotxe.

Obligatori era mostrar el paper que certifica que feim feina. Als controls d’avui, han detectat un conductor que no duia aquest document i ha estat sancionat per incomplir el confinament sense motiu i, també, per tinença de marihuana.

Segons un estudi fet pel Ministeri de Mobilitat, les Balears és una de les quatre comunitats amb manco desplaçaments durant aquest estat d’alarma. S’han reduït fins a un 73%.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els guies turístics de Menorca donen la temporada per perduda

La limitació del nombre de passatgers als autobusos farà encarir les seves excursions

Què es pot fer a la Fase 3?

Formentera passa aquest dilluns a la Fase 3. El Govern ha eliminat les franges horàries en aquesta fase de la desescalada i permetrà reunions de fins a un màxim de...

La comunitat educativa ja treballa en un ‘pla de retorn a la presencialitat’ per al curs que ve

L'objectiu és que estigui enllestit a finals de juny perquè els centres es puguin preparar durant el mes de juliol

Els pescadors eivissencs asseguren que la recuperació de la tonyina ha donat fruits

Només una persona, Jaume Coll, fa captures ara mateix d'aquest peix que costa gairebé 30 euros el quilo al mercat