societat

Emotiu homenatge a Antoni Artigues a la UIB

La música i la poesía han protagonitzat un acte al qual han assistit unes 200 persones

Emotiu+homenatge+a+Antoni+Artigues+a+la+UIB

La Universitat de les Illes Balears ha volgut retre un homenatge al filòleg i divulgador Antoni Artigues, mort a principi d’aquest mes. Considerat un mestre de mestres, i sent fidel a les seves diferents inquietuds artístiques, s’han recitat diferents poemes i s’han interpretat cançons identificatives de la seva trajectòria professional.

Al començament de l’acte hi ha hagut xeremies. Unes dues centes persones entre amics i companys hi han assistit. No s’han convocat autoritats acadèmiques per ser fidel, han dit els organitzadors, a l’esperit lliure del professor. Tot i això, el rector de la Universitat de les Illes no ha faltat a l’homenatge. Ni tampoc el poeta Biel Mesquida. Precisament la poesia ha marcat l’acte, i diferents alumnes han recitat poemes lligats a la seva vida. I com no, hi ha hagut una referència als muntatges teatrals que caracteritzaven les seves classes de Literatura Catalana i la seva figura com a impulsor del Magisteri de Teatre.

Emoció i llàgrimes rememorant a qui recorden com una persona vitalista, perseverant i que els va ajudar a créixer, a florir… Un mestre de mestres…

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell organitza visites a possessions de la Serra per l’aniversari de la declaració de la Unesco

D'aquí al novembre es visitaran Son Marc, Son Torrella o sa Campaneta, gràcies a la col·laboració amb l'entitat Itinerem

Primera jornada d’horari continu a la restauració d’Eivissa

L'illa ha passat a Nivell 1, això permet que la restauració pugui treballar en horari continuat, de dilluns a diumenge, fins a les 10 i mitja de la nit.

La solidaritat amb una escola de l’Índia fa córrer els més petits del CIDE

Uns 3.000 participants han pres part en la cursa, i han aconseguit recaptar 11.000 euros

Continuen als calabossos els 16 detinguts en una concentració no autoritzada a Palma

Romandran detinguts fins que passin a disposició judicial