societat

Emotiu homenatge a la Llotja de Palma a les víctimes del coronavirus

Es van encendre 226 espelmes en memòria dels que no han superat la malaltia

Emotiu+homenatge+a+la+Llotja+de+Palma+a+les+v%C3%ADctimes+del+coronavirus

El divendres capvespre tingué lloc a la llotja de palma l’acte d’homenatge institucional a les 226 víctimes de la COVID-19 a Balears i al personal sanitari. El poguereu seguir en directe aquí a IB3. Un acte sobri i sense discursos al qual assistiren autoritats, representants de la societat civil, familiars de les víctimes i treballadors sanitaris.

Victoria Expósito és una de les vícitmes de la COVID-19 que el divendres pogué a la fi honorar la mort de son pare a l’acte institucional d’homenatge a les víctimes de la COVID-19. Ahir en un emotiu acte a la Llotja, ella junt a altres dos familiars d’afectats encengué 5 de les 226 espelmes disposades davant l’escenari en què també es descobrí aquesta placa en memòria dels que no pogueren superar la malaltia.

Maria del Mar Bonet juntament a Toni Cuenca posaren la banda sonora a l’acte amb la cançó “Joan, d’on vens”. Després, un pacient que superà la malaltia i dos familiars de víctimes entregaren rams als professionals sanitaris i es recordà els col·lectius que han mantingut els serveis essencials.

No hi hagué discursos ni aplaudiments, només la narració de la periodista Olivia Navarro. A l’acte encapçalat per la presidenta Francina Armengol, hi assistiren també tots els membres de Govern, representants de les institucions, de tots els partits polítics i societat civil. L’homenatge acabà amb un minut de silenci i amb la música del cant dels ocells.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Maó incideix en la importància de conscienciar la joventut per erradicar la violència masclista

L'Ajuntament ha fet un manifest denunciant el llenguatge sexista que impera a la societat actual

Els Reis d’Orient arribaran enguany a Alaior amb cotxes descapotables

També ho faran així a Maó, Ciutadella i Es Mercadal

La venda de dècims del Sorteig de Nadal cau fins a un 30% a Eivissa

'Loteries i apostes' ha consignat gairebé 6 milions i mig d'euros a les administracions Pitiüses per al Sorteig de Nadal,...

Augmenta la venda de lents de contacte i els gels antibaf per mor de l’ús de la mascareta

Els avenços en lents de contacte han fet passes de gegant els darrers anys i ara ja se'n venen de bifocals