societat

Emotiu homenatge a la Llotja de Palma a les víctimes del coronavirus

Es van encendre 226 espelmes en memòria dels que no han superat la malaltia


El divendres capvespre tingué lloc a la llotja de palma l’acte d’homenatge institucional a les 226 víctimes de la COVID-19 a Balears i al personal sanitari. El poguereu seguir en directe aquí a IB3. Un acte sobri i sense discursos al qual assistiren autoritats, representants de la societat civil, familiars de les víctimes i treballadors sanitaris.

Victoria Expósito és una de les vícitmes de la COVID-19 que el divendres pogué a la fi honorar la mort de son pare a l’acte institucional d’homenatge a les víctimes de la COVID-19. Ahir en un emotiu acte a la Llotja, ella junt a altres dos familiars d’afectats encengué 5 de les 226 espelmes disposades davant l’escenari en què també es descobrí aquesta placa en memòria dels que no pogueren superar la malaltia.

Maria del Mar Bonet juntament a Toni Cuenca posaren la banda sonora a l’acte amb la cançó “Joan, d’on vens”. Després, un pacient que superà la malaltia i dos familiars de víctimes entregaren rams als professionals sanitaris i es recordà els col·lectius que han mantingut els serveis essencials.

No hi hagué discursos ni aplaudiments, només la narració de la periodista Olivia Navarro. A l’acte encapçalat per la presidenta Francina Armengol, hi assistiren també tots els membres de Govern, representants de les institucions, de tots els partits polítics i societat civil. L’homenatge acabà amb un minut de silenci i amb la música del cant dels ocells.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

més contingut relacionat

El Govern reconeix que cal accelerar el ritme d’implantació de renovables

El 2023 pretenen cobrir un 25% de la demanda amb energia renovable

La Unió Europea revisarà les restriccions de viatge

Ho permetrà amb el certificat covid, independentment de la situació sanitària del país d'origen

Destrueixen una tona de droga a la incineradora de Son Reus

A Sanitar Exterior destaquen a pesar de la pandèmia augmenta la droga incautada. "És un tema a meditar" diuen.

Nou bus per unir Marratxí amb Son Llàtzer i el centre comercial FAN

Connectarà es Pont d'Inca Nou, Pòrtol, el Pla de na Tesa, Cas Capità i Son Ferriol