Empat a 4 del Palma Futsal a la pista de Llevant després de deixar escapar un avantatge de 2 gols

Vadillo diu que les errades individuals han estat decisives per l'empat final

07/01/2018

En futbol sala, el Palma ha empatat a 4 a la pista del Llevant en un partit trepidant que hauria pogut guanyar qualsevol dels dos equips. A la primera part, pluja de gols. El marcador l’ha inaugurat Éder al minut 6 en els primers instants que disputava després de la lesió. L’alegria ha durat un minut, perquè Jorge Santos empatava pel Llevant. El mateix jugador al minut 14 feia el 2 a 1. Però el Palma s’ha refet abans del descans amb el gol de Joselito i el doblet de Diego Quintela. Amb 2 a 4 s’arribava al descans. El pas per vestidors ha esperonat el Llevant. Lucho no s’ha torbat gens a fer el 3 a 4 i al minut 24, l’exjugador del Palma, Lucas Trípodi empatava el duel al Cabanyal. El marcador ja no s’ha mogut, malgrat que els dos equips han tingut ocasions clares de gol. Vadillo ha acabat molt enfadat amb alguns jugadors.