Empat agredolç del Balears que es manté líder

El gol del Madrid CFF arriba al minut 90. Repartiment de punts entre els primer i segon classificat de Segona Federació

13/03/2023

L’ambient a la graderia de Son Malferit ho diu tot. Aquest Balears – Madrid B no és un partit quasevol. Les jugadores de Txema Expósito ho saben i es conjuren abans del xiulet inicial. Les balearicas són conscients que una victòria suposaria fer una passa de gegant cap l’ascens. No és però, fins a la segona part que arriben els gols. Passada mil·limètrica de Mabel que aprofita Gabi per fer l’1 a 0. Rematada espectacular i celebració especial amb el tècnic. L’alegria per aquesta diana es converteix en decepció quan, a Son Malferit, pràcticament tothom ja donava per feta la victòria contra el segon classificat a la Lliga. Tot canvia al minut 90. Servei de córner que remata Marina Rivas per fer el definitiu 1 a 1.

Tot i el regust amarg per l’empat, l’Atlètic Balears suma 11 jornades sense perdre i el més important, es manté líder amb 49 punts, 1 més que el Madrid que és segon. El somni de l’ascens a Primera Federació és cada vegada més a prop.