Empat del líder a Alcúdia i golejada del Mallorca B

Victòria del Manacor davant el Felanitx (2-0)

26/03/2024

Més enllà del fervor del futbol a Menorca en ple inici de la Setmana Santa, el líder es va deixar dos punts a Alcúdia en la seva processó cap a l’ascens. Malgrat tenir bones oportunitats, especialment al primer temps, va ser incapaç d’allargar la seva ratxa de tres victòries consecutives.

L’Eivissa suma ara 9 punts més que el filial del Mallorca, que va golejar el Binissalem. Al primer minut de joc, Jan Salas ja havia avançat el conjunt de Gustavo Siviero, que no va trobar oposició. Poc abans del descans, una conducció a la contra de Marcos Fernández va acabar amb el segon, després d’una rematada de Julián. Al minut 56, una altra arrencada de Marcos per banda esquerra la va aprofitar Barquero per fer el tercer. I quatre minuts més tard, Jan Salas va completar amb una gran maniobra personal l’exhibició del Mallorca B.

Partit molt equilibrat a Santanyí, a on el Platges de Calvià només va poder sumar un punt en la lluita per entrar al play-off. El porter Samu Carrasco va ser el gran protagonista del primer temps, amb grans intervencions a xuts de Mario i Marco Alarcón. El conjunt de Carlos Martínez és quart amb 50 punts.

Un més que el Manacor, que va superar amb problemes el Felanitx. El grup de Na Capellera va liquidar el duel al primer temps. Sastre al minut 17 i Alberto Pareja al 35 mantenen els manacorins a la cinquena plaça.

Al Camp d’en Maiol, dolorosa derrota del Sóller per la mínima contra el Llosetense, que deixa els de la Vall penúltims i molt tocats. Tot i que Pocoví va aturar un penal, un gol d’Artabe al minut 60 va condemnar l’equip de Toni Sánchez. Als altres partits de la jornada, el Poblense va golejar per 3 a 0 l’Arenal, el Constància va superar per la mínima el Collerense i empat a un entre Portmany i l’Inter Manacor.