Empat in extremis de l’Atlètic Balears a casa davant el Saguntino

L'equip d'Armando de la Morena remunta un 0 a 2, però continua sense guanyar a Son Malferit

12/11/2017

Una reacció d’orgull al darrer instant ha evitat el desgavell final. Al minut 89, Oliva ha igualat un matx que semblava la sentència de De la Morena. I això que al primer minut Claus ha posat a prova el sistema nerviós de Son Malferit
Aquesta incursió per l’esquerra de Marin a la qual Oliva no arriba, era el dèbil argument ofensiu dels locals. Nuha responia amb un avís contundent que es perdia fora per centímetres. Ell mateix serviria de cap al minut 26 l’enèsima bufetada que l’Atlètic Balears rep a ca seva. L’executor, Granell, amb una eternitat per pensar com marcava.
L’ocasió més clara per fer la igualada la tenia Oliva al minut 38. Dos després, la llei de Murphy en estat pur. Xisco, el nom més recurrent als dies previs, es destrossava la cama en una acció desafortunada. La seva sortida del camp no pronostica res de bo pel que fa a l’abast de la lesió.
El cop moral i futbolístic era gegant per afrontar una segona part en forma de tot o res. Als 3 de la represa, Granell frega el doblet però Claus, en aquesta ocasió es llueix. Però el domini era blanc i blau. Marcel ha provat fortuna amb un centre xut sense encert. El rebuig tampoc l’ha pogut aprofitar Borja a la línia de gol. El dematí també ha estat reiteratiu amb els problemes de sortida de pilota. Lois ha ensumat sang i ha estat a punt de fer el 0-2 al 59. Faltava mitja hora i De la Morena ha optat per la solució desesperada de Vallori. I l’invent ha estat a punt de sortir bé. Malik de cap ha volat sense èxit. I al minut 68, el cop de gràcia semblava arribar en un contraatac. Nuha feia el 0-2, la mostra d’un equip romput, però que ha tret ànima i orgull per fer l’1-2 gràcies a un penal transformat per Fullana. Amb un quart d’hora per davant era l’hora de la fe. Oliva l’ha tengut per firmar un 2-2 i fins i tot Vallori ha pogut convertir-se en heroi d’un partit que veurem si és punt d’inflexió.