X

Empresaris de Montecristo proposen reconduir la xarxa de pluvials per 2M€ perquè Sant Antoni recepcioni el polígon

Els empresaris podrien per fi demanar la llicència d'activitat

11/07/2018

Empresaris de Montecristo proposen reconduir la xarxa de pluvials per 2M€ perquè Sant Antoni recepcioni el polígon

La Junta de Compensació del Polígon de Montecristo va demanar l’any 2000 la recepció de tota la zona industrial per part de l’ajuntament. El consistori va denegar la petició, perquè considerava que la xarxa de pluvials no s’adaptava a la normativa vigent. Han estat 18 anys de reunions amb Recursos Hídrics, en què la Junta s’ha vist obligada a encarregar la redacció de fins a 3 projectes diferents per anar-los adaptant a les diferents modificacions de la normativa.

A la fi, fa poc més d’un mes, el consistori en va rebre el projecte definitiu, consensuat amb el Govern balear, i ara falta que atorgui la llicència d’obra.

L’execució de la nova xarxa de pluvials tindrà un cost de prop de 2 milions d’euros que hauran d’assumir entre els 191 propietaris de naus del polígon. És a dir, hauran de fer un desemborsament mitjà de 10.000 euros per propietari. A canvi, esperen poder obtenir l’esperada recepció del polígon per part de l’ajuntament

A banda de les llicències, esperen també poder comptar amb un sistema de pluvials que no pateixi continus vessaments i avaries.

11/07/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT