societat

Empresaris del mercat de Pere Garau demanen noves mesures de seguretat

La direcció del mercat assegura que han aplicat les mesures imposades per les autoritats

Empresaris+del+mercat+de+Pere+Garau+demanen+noves+mesures+de+seguretat

L’Associació d’Empresaris dels Mercats Municipals de Palma reclama més mesures de seguretat i d’higiene al Mercat de Pere Garau. Demanen un informe tècnic de Sanitat per conèixer les necessitats sanitàries i també reclamen una nova sortida per evitar aglomeracions. A més, sol·liciten la contractació d’un nou vigilant i un punt al mercat perquè els clients es puguin desinfectar les mans i posar-se guants.

El vicepresident de l’associació, Jaime Cebrián, reclama “més proactivitat” a la direcció del mercat. 25 dels 36 negocis que han continuat oberts durant l’estat d’alarma han signat aquestes peticions, que dilluns traslladaran a la direcció del mercat. L’assessor jurídic dels Mercats de Palma, Juan Carlos Moll, diu que les propostes presentades aquest dimarts “no són exactament” les que varen rebre dilluns. Aquest dimarts dematí la direcció del mercat de Pere Garau assegura que han donat resposta a l’escrit i defensa que han aplicat totes les mesures imposades per les autoritats. Uns protocols que també s’apliquen als altres mercats de Palma.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Diari de l’estat d’alarma. Jornada 72: Mallorca, Menorca i Eivissa estrenen la Fase 2

Ja es permet el bany a la platja i es reobren els centres comercials

Sanitat rebaixa en 1.900 la xifra de morts per Covid-19 i la situa en 26.834 defuncions

Simón diu que una de les raons del ball de xifres és que les comunitats havien notificat com a confirmats...

Javier Arranz, a favor d’aixecar l’Estat d’Alarma a les Balears

El portaveu del comitè de malalties infeccioses creu que la pandèmia del Coronavirus evoluciona favorablement a la nostra comunitat