X

Empreses de restauració i oci treballen per un canvi de model i enfortir-lo en la ‘nova normalitat’

Reconeixen que l'objectiu més important ara és mantenir-se, davant un any que asseguren que ja el tenen perdut

02/07/2020

Empreses de restauració i oci treballen per un canvi de model i enfortir-lo en la ‘nova normalitat’

Amb aquesta conjuntura econòmica provocada per la crisi sanitària, empreses del sector de càtering i restauració i també d’esdeveniments musicals a Mallorca treballen per canviar el seu model i enfortir-lo en la ‘nova normalitat’.

En una jornada de treball organitzada avui dijous pel grup d’assessors financers Value Group, els negocis s’hi han intercanviat estratègies amb la finalitat de trobar alternatives per superar els nous reptes després de la crisi. “Això implica haver de renunciar a una operació normal de tot l’espai obert amb tota la plantilla, i això és molt dolorós”, explica Eugènica Cusí, directora general de Tast Culinary Projects.

Les empreses que han participat en aquesta jornada reconeixen que l’objectiu més important ara és mantenir-se, davant un any que asseguren que ja el tenen perdut. Cusí assegura que treballen per “estar vius tots al 2021”. Això no obstant, davant les mesures preventives contra la Covid-19 que han de seguir, ja pensen en noves idees de mercat.

El director de Value Group, Carlos López, reconeix que “en la mesura que un possible rebrot no impliqui un confinament i un bloqueig de l’economia, el pitjor ja ha passat”. Per la seva banda, el director del Mallorca Live Festival, Álvaro Martínez, assegura que la seva empresa es veu obligada a “adequar-se a la situació actual i cercar la millor manera en la qual es pugui gaudir” d’esdeveniments musicals “però amb tota la seguretat corresponent” per prevenir la Covid-19.

 

02/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT